Wat jij kan doen

Samen werken we aan een plasticvrij Waddengebied. We zetten waardeketens op om met lokale kennis door lokale talenten van lokale grondstoffen hernieuwbare producten te ontwikkelen die plastic varianten vervangen. Zo versnellen we de beweging naar een toekomstbestendig systeem. Die beweging is al gaande en dat systeem komt er. Help je mee versnellen?

Zakelijk

We hebben denkers en doeners nodig in de hele keten: ontwerpers, boeren, onderwijsinstellingen, makers, producenten, onderzoekers en ondernemers. Denk je dat jouw bedrijf, onderwijsinstelling of lokale overheid een rol kan spelen in de ontwikkeling van een lokaal, circulair alternatief, bijvoorbeeld als sponsor, als leverancier of als…? Neem dan gerust contact met ons op en bouw mee aan iets moois.

Je kan ook van waarde zijn door met onze Wadproducten de wereld helpen te vergroenen

Onze Wadproducten, alternatieven voor plastic gebruiksvoorwerpen, zijn er om gebruikt te worden, opnieuw en opnieuw en opnieuw. Het zijn duurzame, lokale producten die prachtig zijn vormgegeven. Gebruik ze als relatiegeschenk of voor in je kerstpakket en geef iets moois. Een beetje Wad. Je kan ze ook in je winkel verkopen en daarmee onderdeel van onze waardeketen worden. 

Door jouw aankoop werk je mee aan een plasticvrij Waddengebied, draag je bij aan de realisatie van nieuwe producten en circulaire processen en maak je mensen blij. 

Particulier
Als consument kan jij ook helpen. Kies bewust als je iets nieuws koopt; kijk waar het product van gemaakt is maar ook waar het gemaakt is en door wie. Je zal je verbazen in hoeveel producten er plastic verwerkt zit. En vraag je natuurlijk altijd af: heb ik het echt nodig? Minder kopen is altijd goed.