Help jij mee?

Voor een plasticvrije Waddenzee

Ons Waddengebied heeft last van plastic soep. Dit wordt grotendeels veroorzaakt door ons eigen plastic afval en gebruik van synthetisch textiel. Om te voorkomen dat er (micro) plastics in ons als mens, de natuur en dieren terecht komen kun je kiezen voor producten die zijn gemaakt van lokale en natuurlijke grondstoffen. De WadProducten zijn voorbeelden hoe het anders kan. Kies jij ook voor plasticvrij?

Ontdek hier meer over onze 100% linnen producten. De WadProducten zijn te koop op verschillende plekken in het Waddengebied.  Met het kopen van de WadProducten geef je meer invulling aan circulaire doelen. Help je ons mee het Waddengebied plasticvrij te maken?

WadTas

Naam je overal mee naar toe

Deze linnen tas is oersterk en duurzaam. Handig om je boodschappen in te vervoeren. Zonder plastic, dus goed voor jouw gezondheid en goed voor het milieu. Met uniek Waddendesign.

WadZak

Goed voor gezondheid en milieu

Met deze linnen zak kun je verpakkingsvrij winkelen. Handig om je groente en fruit in te
vervoeren of te bewaren. Zonder plastic, dus goed voor jouw gezondheid en goed voor
het milieu. Met uniek Waddendesign.

WadBroodZak

Goed voor gezondheid en milieu

Met deze linnen broodzak kun je verpakkingsvrij winkelen. Handig om je brood of broodjes in te vervoeren of te bewaren. Zonder plastic, dus goed voor jouw gezondheid en goed voor het milieu. Met uniek Waddendesign.

WadReZak

Goed voor gezondheid en milieu

Met deze linnen zak kun je verpakkingsvrij winkelen. Handig om je groente in te vervoeren of je losse snoertjes in te bewaren. Zonder plastic, dus goed voor jouw gezondheid en goed voor het milieu. Met uniek Waddendesign.

Verkooppunten

Van de plasticvrije WadZakken